Voor- en naschoolse opvang

Ook buiten schooltijd is uw kind welkom

BSO

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je niets liever dan ontspannen en fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij de buitenschoolse opvang (BSO) op de Aventurijn!

Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buitenspelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. Bij de BSO organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Vanzelfsprekend mogen de kinderen zelf kiezen wat zij leuk vinden om te doen. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

De kinderen spelen in vier groepen:

  • een groep voor de kinderen van 4 en 5 jaar
  • een groep voor de kinderen van 6 en 7 jaar
  • een groep voor de kinderen van 8 tot en met 12 jaar
  • een groep voor de kinderen met een flexibel contract.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is 52 weken per jaar geopend van 7:30 – 8:30 en van 14:35 – 18:00 (op woensdag vanaf 12.20 uur).
Ook voor schooltijd kunnen onze medewerkers vanaf 7.30 uur uw kind opvangen. Ze brengen uw kind dan in de klas als de schooldag start.
In schoolvakanties en tijdens studiedagen van school is er de hele dag buitenschoolse opvang van 7:30 – 18:00 uur

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij de BSO. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Contracten en kosten

Heeft u een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een uurtje? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan. Ga naar www.kinderopvangwalcheren.nl om de mogelijkheden te bekijken. De kosten voor kinderopvang hangen af van het aantal uur en het pakket dat u afneemt en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Met de KOW Rekentool op www.kinderopvangwalcheren.nl/tarieven/rekentool rekent u snel en eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in uw situatie kost.

Kom eens kijken!

U en uw kind zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de website of via de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118- 61 45 32).

Inschrijven

Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden.

Contact

https://www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/de-aventurijn/

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs