Onze School

Bezoeken

Regelmatig ontvangen wij verzoeken van mensen uit het werkveld om ons kindcentrum te bezoeken. Wij hebben hiervoor een speciaal bezoekarrangement. Door middel van een presentatie en een rondleiding proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van De Aventurijn en de ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum. Vanzelfsprekend is er ook voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De kosten voor een bezoekarrangement bedragen 40 Euro per persoon. Tijdens dit programma brengen we een bezoek aan de werkvloer, maken we u deelgenoot van de ontwikkeling van De Aventurijn en maken we de verbinding met uw persoonlijke vragen en ambities. Voor groepen vanaf vijf personen is het mogelijk om te vragen naar een aanbod op maat.

Overweegt u te gaan bouwen aan een integraal kindcentrum? Bent u nieuwsgierig naar de rol van de leidinggevende in het proces? Onderzoekt u mogelijkheden om het imago van uw school te verbeteren? Op zoek naar voorbeelden wat betreft partnerschap met ouders en andere organisaties? Nieuwsgierig naar de aansturing op de werkvloer? Op zoek naar inspiratie? Ga dan eens in gesprek met onze directeur. De inhoud van het gesprek is sterk afhankelijk van uw nieuwsgierigheid en duurt 1,5 uur. De kosten hiervoor bedragen 150 Euro.